| Ce ati face daca...? | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
JustFinetti
Mesaje : 91 Data de inscriere : 29/01/2012 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? Mier Feb 01, 2012 11:16 am | |
| No cate as face:))) as repeta chestii si i-as uimi cu prostia mea:)))
Ce ai face daca o fata te-ar saruta?:))))0
| |
|
| |
Ellzişor Admin
Mesaje : 85 Data de inscriere : 27/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Timisoara,Romania
| |
| |
JustFinetti
Mesaje : 91 Data de inscriere : 29/01/2012 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? Joi Feb 02, 2012 9:28 am | |
| Te-as parui(D) Glumeam imi esti prietena, nu pot renunta la tine:X
Ce ai face daca te-ai trezi baiat?:> | |
|
| |
sadism
Mesaje : 11 Data de inscriere : 02/02/2012 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? Joi Feb 02, 2012 1:04 pm | |
| Paii , mi.as bate joc de toate pitipoancele >:) [ in special daca as arata bine ] probabil le.as cam umili asa . Si as face cam tot ce face un baiat hot xD
Ce'ai face daca Akatsuki te.ar vrea la ei in organizatie ? :> | |
|
| |
Ellzişor Admin
Mesaje : 85 Data de inscriere : 27/09/2011 Varsta : 28 Localizare : Timisoara,Romania
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? Joi Feb 02, 2012 9:44 pm | |
| Logic ca m-as duce Si probabil as avea o fata like : Ce ai face daca Sasuke s-ar indragosti de tine? :]] | |
|
| |
sadism
Mesaje : 11 Data de inscriere : 02/02/2012 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? Vin Feb 03, 2012 4:21 am | |
| Hm... Nu stiu ... NU prea imi place ... dar avand in vedere ca sunt cam forever alone . M.as cupla cu el =))
Ce.ai face dacă i.ai prinde pe părintii tai facand chestii perverse ?=)) | |
|
| |
JustFinetti
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? Vin Feb 03, 2012 5:05 am | |
| Mama:O nebunii:> I-as lasa in pace sa termine treaba, cine sunt eu sa-i opresc:)))?
Ce ai face daca ai putea controla lumea intr-o zi?
| |
|
| |
Elly.
Mesaje : 66 Data de inscriere : 31/01/2012 Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? Vin Feb 03, 2012 10:17 am | |
| I-as prinde pe toti criminalii si cei care fac rau. :))
Tu? ^^ | |
|
| |
JustFinetti
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? Vin Feb 03, 2012 11:14 am | |
| Eu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] pai eu in primul rand as comanda o fantana arteziana in care se pluteasca plute de frisca si niste pisicute din alea dragute, apoi as asculta oamenii si as incerca sa-i inteleg, dupa as incerca sa pun capat razboielor si chestii, dar sa nu va ganditi ca nu mi-am luat gandul de la perversitatias porunci ca Ellz sa vina sa danseze la bara pentru mine:>mama ce i-as face:)))=)))mooor:))bine ca nu sunt pentru ca atunci cand eu voi ajunge la conducere sa stiti ca va venii apocalipsa,well, multe flacari si arme nucleare, because? Vreau sa vad artificii:X
Ce ai face daca te-ai trezii in Kuroshitsuji*acolo unde sunt si Sebastian si Undertaker si Grell si... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce ati face daca...? | |
| |
|
| |
| Ce ati face daca...? | |
|